Onze certificeringen

Klantgerichtheid en vakmanschap staan centraal in onze dienstverlening. Dit is niet iets wat we zeggen, maar waar we naar handelen. Dat wordt ook erkend!

F-Gassen Certificaat

STEK Certificaat

Certificeringen

Binnen Hermano Airconditioning vinden we kwaliteit belangrijk en stellen we hoge eisen aan onszelf. Om de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid van onze diensten op het hoogste niveau te krijgen én te houden treffen wij maatregelen zodat we dit kunnen blijven waarborgen. Om deze belofte aan onze opdrachtgevers waar te kunnen maken hebben we verschillende certificeringen die dit laten zien. Zo zijn alle belangrijke aspecten gedekt en heeft u als opdrachtgever gemoedsrust dat uw opdracht in goede handen ligt bij Hermano Airconditioning.

F-Gassen Gecertificeerd

F-gassen of koudemiddel is een middel dat je terugvindt in airconditioning systemen, koelsystemen en warmtepompsystemen. Dit middel kan schadelijk zijn. Er is in Europa een F-gassen verordening opgesteld. De regelgeving bepaalt door wie onderhoud en reparaties uitgevoerd moet worden. Het geeft tevens aan welke eisen er aan deze organisaties of installateurs moeten voldoen. Een F-gassen certificering is wettelijk verplicht voor iedere monteur. Het houdt in dat wij ons als monteurs aan de bestaande wet- en regelgeving houden. En voldoen aan alle gestelde eisen. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde monteurs die weten hoe zij moeten werken met koudemiddel.

STEK Gecertificeerd

STEK betekent Stichting Emissiepreventie Koudetechniek. Deze stichting zorgt dat bedrijven binnen de sector aan meer dan de wettelijke eisen voldoen. Een STEK certificering is een aanvullende certificering die bedrijven kunnen halen bovenop de wettelijke verplichte F-gassen certificering. Organisaties met een STEK certificering zetten extra in op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Wij staan voor het voorkomen voor schade aan het milieu door de uitstoot van schadelijke middelen in de koudetechniek.

Wilt u advies van een gecertificeerd monteur?

Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan komen wij bij u langs!

Wij monteren dé beste merken!