Werken bij Hermano Airconditioning

Airco installateur? Kom werken bij ons!

Hermano Airconditioning verzorgt complete klimaat technische installaties van A tot Z. Wij geven advies op maat, luisteren naar de wensen van de klant en bekijken de technische mogelijkheden.  Wij hebben aandacht voor onze klanten, maar ook voor onze collega’s!

Waar komt u te werken? Ons werkgebied!

Hermano airconditioning werkt in midden Nederland. Wij zijn werkzaam in Flevoland, Noord-Holland, ’t Gooi, Utrecht en Gelderland. Onze opdrachten komen uit allerlei plaatsen. Het werkgebied van Hermano Airconditioning bestaat uit o.a. de kernen Almere, Amsterdam, Amersfoort, Baarn, Barneveld, Biddinghuizen, Dronten, Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hilversum, Huizen, Lelystad, Leusden, Naarden, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Soest, Swifterbant, Utrecht, Zeewolde, Zeist.

Bent u de leukste airco monteur? 

Wie bent u? Een gecertificeerde F-gassen en/of STEK monteur die passie heeft voor techniek en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Wij zoeken een gemotiveerde, klantgerichte teamplayer die oog heeft voor zijn collega’s en een ander graag helpt. Wij werken samen om het beste resultaat en een uitzonderlijke service aan onze klanten te kunnen leveren. U luistert en adviseert onze klanten vanuit kennis, ervaring en vaardigheden. Om dit te kunnen is het belangrijk dat u representatief bent en de Nederlandse taal goed vaardig bent.

Werken bij Hermano?

Dit bieden wij!

Aandacht

Wij hebben aandacht voor onze collega’s. Wij zijn geïnteresseerd in elkaar, we zijn informeel, motiverend en werken in een gezellig team.

Vakmanschap

Ons ambacht zijn wij trots op. Wij werken met professioneel gereedschap en onze vakkennis en ervaring delen wij met elkaar.

Verantwoordelijkheid

Bij Hermano airconditioning kun je rekenen op een zelfstandige, afwisselende functie waarin je zelf verantwoording mag nemen.

Openstaande vacatures

Hulp monteur

Solliciteren

Hulp monteur

Solliciteren

Monteur

Solliciteren