Ons ambacht, onze passie. Wij zijn Hermano Airconditioning!

Wie zijn wij? Wij zijn Hermano airconditioning! Wij regelen klimaat technische installaties van A tot Z. Wij installeren, onderhouden en repareren airconditioning systemen. Van advies tot oplevering. Onze deskundigheid, vakkennis en ervaring zetten wij in om uw klimaatwensen werkelijkheid te laten worden. Wij staan met een gecertificeerd en gemotiveerd team voor u klaar!

Onze klanten zijn particulieren, ondernemers en bedrijven die op zoek zijn naar passende oplossingen voor hun bestaande woning, nieuwbouwwoning, winkel, kantoorpand of horecabedrijf.

Wij werken met passie aan allerlei soorten projecten. Wij plaatsen installaties voor ondernemers zoals slagerijen, bakkers, supermarkten of horecapanden. Daarnaast werken wij voor bedrijven die hun kantoorpand willen koelen of verwarmen. Wij staan klaar voor particulieren die een airco willen installeren in hun woning. Tot slot voeren wij ook andere bijzondere projecten uit zoals datacentra en archieven.  

Hier gaan we voor

Dit vinden wij belangrijk

Klantgerichtheid

Wij zetten uw klimaatwensen centraal. Wij bekijken wat de technische mogelijkheden zijn en geven u advies op maat. Wij bieden u een persoonlijk aanspreekpunt zodat u altijd bij iemand terecht kunt met al uw vragen.

Vakmanschap

Wij staan voor ons werk. Wij leveren een hoogwaardige kwaliteit bij iedere installatie, reparatie of onderhoud. Wij zijn F-gassen en STEK gecertificeerd waardoor wij duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit kunnen waarborgen.

Duurzaamheid

Wij werken met diverse A-merken waardoor u een betrouwbaar en duurzaam systeem ontvangt. U krijgt een energiezuinige oplossing voor iedere ruimte. U kunt zorgeloos genieten van een koele of warme woning, winkel of kantoorpand.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan komen wij bij u langs!

Hermano Airconditioning is dé klimaat specialist.

Hermano airconditioning is airco specialist. Wij zorgen voor een snelle, professionele installatie van uw airco. Wij bespreken graag uw wensen om zo het beste resultaat in een handomdraai te kunnen leveren. Wij zijn flexibel en kijken naar de technische mogelijkheden zodat u een passende oplossing krijgt. Welk seizoen het ook is, wij leveren en installeren snel. Kies voor de voordelen van Hermano airconditioning!

  • Deskundig advies
  • Vakkundige installatie
  • Duurzame oplossingen
  • Gecertificeerde monteurs
  • Voor particulieren en bedrijven