Benieuwd naar onze aanpak?

Met onze eigentijdse aanpak doen wij er alles aan om u zo goed en snel mogelijk te helpen. U kunt bij ons terecht voor advies.

Een gecertificeerd team

Wij staan voor deskundigheid, vakbekwaamheid en gecertificeerd werk. Wij zijn F-gassen en STEK gecertificeerd. Dit betekent dat wij ons houden aan belangrijke regelgeving en voldoen aan milieueisen. Wij zijn trots op onze ambacht en op ons werk. Wij gaan voor een hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service. Zo zijn wij een persoonlijk aanspreekpunt voor onze klanten. Hermano airconditioning kenmerkt zich door haar flexibiliteit, passende oplossingen en scherpe prijzen. Hermano airconditioning werkt professioneel en veilig!

Duurzaamheid voor nu en later

Hermano airconditioning werkt met duurzame airco’s die kunnen koelen en verwarmen. Wij bekijken iedere ruimte, gaan de technische mogelijkheden na en leveren vervolgens maatwerk. Wij gaan voor energiezuinige oplossingen die een passend binnenklimaat opleveren. Hermano airconditioning werkt met diverse A-merken die staan voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Klantgericht en persoonlijk

Onze klantgerichte werkwijze betekent dat uw wensen centraal staan. U heeft een persoonlijk aanspreekpunt waarbij u terecht kunt voor uw vragen of advies. Wij komen vrijblijvend op locatie langs voor een bezichtiging. Daarna ontvangt u een scherpe offerte. Wij hebben korte doorlooptijden. Zo kunt u zorgeloos en snel genieten van een koele of warme ruimte. Met onze duurzame producten en deskundige montage garanderen wij u een resultaat waar u nog jaren plezier van heeft.

01

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig online uw offerte aan. Klik op de knop offerte aanvragen of ga naar onze contactpagina. Vul het korte aanvraagformulier in.

02

Wij nemen contact op

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wij stellen een aantal vragen en nemen kort uw klimaatwensen door.

03

Wij komen bij u langs

Wij komen graag langs om de betreffende ruimte of locatie te bezichtigen. Wij bespreken uw wensen en gaan de technische mogelijkheden voor u na.

04

De montage inplannen

Na onze bezichtiging ontvangt u een scherpe offerte. Wanneer u akkoord gaat met de offerte dan plannen wij de montage met u in.  

05

Monteren van de airco

Wij installeren de airco op de ingeplande datum op de gewenste locatie. Wij leveren een uitstekende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft.

06

Oplevering & Nazorg

De installatie is klaar voor gebruik. Wij geven een korte, duidelijk instructie over het gebruik. Tevens bespreken wij de onderhoudsmogelijkheden met u.

Vrijblijvend uw offerte aanvragen.

Onze technische klantenservice staat 5 dagen per week van 09:00-17:00 uur voor u klaar! Wilt u graag een offerte op maat ontvangen op basis van uw wensen en woonsituatie? Vul dan onderstaand offerte formulier in, u heeft doorgaans binnen 1 werkdag een reactie op uw offerte aanvraag.

Dit is hoe we ons onderscheiden.

Wij zijn F-Gassen én STEK gecertificeerd, zo waarborgen wij onze duurzaamheid én kwaliteit.

Energiezuinige en ecologische airconditioners worden bij Hermano Airconditioning gewaardeerd.

Bij Hermano Airconditioning geniet u van korte doorlooptijden en een snelle plaatsing van uw airco.

U heeft bij ons altijd een persoonlijk aanspreekpunt, zodat u eenvoudig en snel uw vragen kan stellen.

Wij plaatsen duurzame airconditioners van A-merken die zowel koelen als verwarmen.

Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel, u heeft altijd snel reactie op uw hulpvragen.

Wij zijn F-Gassen én STEK gecertificeerd.

U heeft altijd een persoonlijk aanspreekpunt.

Korte doorlooptijden en snelle plaatsing.

Duurzame airco’s die koelen en verwarmen.

Energiezuinige klimaat oplossingen.

Energiezuinige klimaat oplossingen.