Wie zijn wij?

Het team van Hermano Airconditioning bestaat uit ambitieuze personen die gefascineerd zijn door twee pijlers;  klimaattechniek én klanttevredenheid.

Ons team. Wij stellen ons graag aan u voor!

Wij staan voor u klaar! Hermano airconditioning heeft een gemotiveerd team beschikbaar voor allerlei verschillende soorten opdrachten. Onze kracht ligt in onze vakkennis, deskundigheid en flexibiliteit. Wij gaan met passie aan de slag om uw wensen uit te laten komen. Onze installateurs werken met enthousiasme samen om een uitstekend resultaat te behalen. Wij willen uw klimaatwensen uit laten komen en zorgen voor een persoonlijk aanspreekpunt. Wij laten graag zien wie de persoonlijke aanspreekpunten zijn die met u meedenken. Wie maakt ons werk mogelijk? Maak kennis met onze vakkundige en vakbekwame medewerkers.

Bryan broer

Directeur

Bryan Broer

Ik ben Bryan Broer, vader, geliefde, werkgever, leidinggevende, techneut en vooral een ondernemer. Mijn passie voor de klimaattechniek is ontstaan in 2013 en inmiddels in het bezit van de benodigde papieren voor zowel HF(C)K’s als natuurlijke koudemiddelen. Tijdens mijn werkervaring bij mijn oude werkgevers had ik altijd wat op- en aanmerkingen waarom iets op een bepaalde manier gebeurd/gebeurde. Door het ondernemersbloed wat uit mijn familie voortkomt heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen. Ik geloof(de) namelijk dat zowel koeltechnisch als commercieel ik een verschil kan maken in de markt. Het gaat niet enkel om zoveel mogelijk winst te behalen… Het gaat om een gezond bedrijf met mooie relaties die voor langere tijd samen met ons willen focussen op de toekomst.

Door die gedachte en hard werken zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler in de koel- en klimaattechniek. Met trots kan ik zeggen dat WIJ dit hebben gedaan. In de toekomst hoop ik samen met mijn collega’s nog mooie projecten te mogen realiseren. Of het nou bij een particulier is of in de utiliteit. Onze klanten zijn even belangrijk en kwaliteit staat voorop. Het ontzorgen van de klant van A tot Z is waar ik goed in ben.

 • Betrouwbaar & Communicatief
 • Creatieve doorzetter
 • Resultaatgerichte teamspeler

Jacqueline Altena

Administratie

Jacqueline Altena

Mijn naam is Jacqueline, ik ben met veel passie en plezier werkzaam bij Hermano Airconditioning om de administratie op orde te houden. Met zoveel passie, dat ik mij op dit moment ontzettend hard aan het inzetten ben om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te ondersteunen bij alle administratieve vraagtsukken. Hierdoor ben ik er nog niet aan toe gekomen om een omschrijving over mijzelf te schrijven. Wie weet spreken we elkaar wel via de telefoon of mail, dan vertel ik je graag alles over mij!

 • Integer & Betrouwbaar
 • Oplossingsgericht
 • Behulpzaam

Jacqueline Altena

Administratie

Wouter Polman

Hoofdmonteur / Adviseur

Wouter Polman

Mijn naam is Wouter, ik werk sinds 2019 voor Hermano airconditioning. Hiervoor werkte ik in de autotechniek maar ik was op zoek naar meer uitdaging in mijn werk. Een goede vriend tipte mij dat Hermano Airconditioning personeel zocht. Daar heb ik toen op gesolliciteerd waarna ik ben aangenomen.

Inmiddels zijn wij bijna 3 jaar verder en heb ik de benodigde papieren behaald. Mijn functie binnen het bedrijf is hoofdmonteur, maar ik ben ook vaak op pad om bij nieuwe klanten offertes op te nemen.

Dit houdt mijn werk afwisselend en leuk.

Hopelijk tot snel voor een offerte of voor het installeren of onderhouden van een installatie.

 • Zelfstandig
 • Klantgericht
 • Georganiseerd & Creatief

Isabelle Vriethoff

Klantenservice & Planning

Isabelle Vriethoff

Mijn naam is Isabelle Vriethoff en ik ben 24 jaar oud. Sinds 1 december ben ik werkzaam bij Hermano Airconditioning. Binnen het bedrijf zal ik mij vooral bezig houden met de planning en klantenservice, maar zal ik ook een stukje marketing op mij nemen. Ik heb werkervaring als bedrijfsleider in de horeca en bij een reclamebureau. Bij beide banen heb ik ook een stuk planning op mij genomen. Door deze eerdere banen kwam ik er steeds meer achter dat het plannen en meedenken helemaal mijn ding is en natuurlijk ook steeds belangrijker wordt in een groeiend bedrijf. Het ontzorgen en het contact met de klanten geeft mij veel energie.

In het dagelijkse leven ben ik moeder van een prachtige zoon en houd ik ervan om met vriendinnen een terrasje te pakken of uit eten te gaan. S’ avond kijk ik graag een goede film of serie op de bank. Verder woon ik in Ermelo met mijn zoon en kat. Tijdens mijn eerste weken binnen het bedrijf viel mij meteen de goede werksfeer, open cultuur en behulpzame collega’s op. VoI enthousiasme ga ik deze uitdaging aan en kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s en de klant(en) mooie projecten te realiseren!

Isabelle Vriethoff

Klantenservice & Planning

Tijmen Roskam

Leerling monteur

Tijmen Roskam

Ik ben Tijmen 18 jaar oud monteur koudetechniek in opleiding. Mijn functie binnen Hermano Airconditioning is het ondersteunen en helpen van de monteurs. Momenteel ben ik bezig met mijn opleiding monteur koudetechniek bij Opleidingscentrum GO° in Ede. Wanneer ik klaar ben met school hoop ik snel zelfstandig aan het werk te kunnen.

Ik ben bij Hermano gekomen door een vriend en dit is tot nu toe mijn beste keuze geweest. De sfeer onder de collega’s is altijd goed. Er wordt veel gelachen, maar naast dat wordt er ook hard en netjes gewerkt wat onze ploeg uniek maakt. Zelf ervaar ik veel plezier in mijn werk. Dat komt doordat elke dag anders is en ik voldoening krijg van tevreden klanten. Ook kom ik tijdens mijn werkzaamheden op veel verschillende plekken en zit ik niet stil.

Naast werk sport ik graag (voetbal en fitness). Hopelijk kan ik nog veel mensen blij maken de aankomende maanden/jaren en wie weet sta ik binnenkort bij u op de stoep.

 • Attente samenwerker
 • Meedenkend
 • Communicatief

Jeroen vos

Hoofd Monteur

Jeroen Vos 

Mijn naam is Jeroen, ik ben met veel passie en plezier werkzaam bij Hermano Airconditioning als hoofdmonteur. Met zoveel passie, dat ik mij op dit moment ontzettend hard aan het inzetten ben om dé allerbeste klimaatoplossingen voor onze opdrachtgevers te realiseren. Hierdoor ben ik er nog niet aan toe gekomen om een omschrijving over mijzelf te schrijven. Wie weet zien we elkaar wel op de klus, dan vertel ik je graag alles over mij!

Jeroen Vos

Monteur

Rogier de Jong

Leerling monteur

Rogier de Jong 

Mijn naam is Rogier, ik ben met veel passie en plezier werkzaam bij Hermano Airconditioning als hulpmonteur. Met zoveel passie, dat ik mij op dit moment ontzettend hard aan het inzetten ben om dé allerbeste klimaatoplossingen voor onze opdrachtgevers te realiseren. Hierdoor ben ik er nog niet aan toe gekomen om een omschrijving over mijzelf te schrijven. Wie weet zien we elkaar wel op de klus, dan vertel ik je graag alles over mij!

Rogier de Jong

Hulpmonteur

Vrijblijvend uw offerte aanvragen.

Onze technische klantenservice staat 5 dagen per week van 09:00-17:00 uur voor u klaar! Wilt u graag een offerte op maat ontvangen op basis van uw wensen en woonsituatie? Vul dan onderstaand offerte formulier in, u heeft doorgaans binnen 1 werkdag een reactie op uw offerte aanvraag.

Uw airco in 6 stappen geplaatst.

Vraag uw offerte aan.

Vraag eenvoudig het offerte formulier op deze pagina uw offerte aan.

Wij nemen contact met u op.

We bespreken uw wensen en bekijken de mogelijkheden om een afspraak bij u op locatie in te plannen.

Wij komen persoonlijk langs.

Wij komen persoonlijk bij u langs om uw wensen én de technische aspecten in kaart te brengen. Vervolgens werken wij uw offerte uit en ontvangt u een scherpe offerte.

Wij plannen de montage in.

Uw contactpersoon neemt contact met u op om de montage in te plannen.

Wij monteren uw airco.

Wij controleren de hulpvraag, monteren uw airco én leggen het gebruik uit.

De oplevering en nazorg.

Is alles goed gegaan en naar volledige tevredenheid geplaatst? Stel de vragen die u heeft én geniet van uw airco!