Wat kost een airco?

Bent u benieuwd naar de kosten van een airco, airco onderhoud of een reparatie? Vertel uw klimaatwensen en bereken uw prijs!

Bent u benieuwd naar ons werk?

Hermano airconditioning regelt uw klimaat technische installatie van A tot Z. Wij zijn airco specialist en regelen het complete proces. Van advies, installatie tot onderhoud. Onze deskundige installateurs kunnen allerlei soorten projecten kunnen uitvoeren. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Wij leveren eenvoudige oplossingen voor thuis of geavanceerde installaties voor in kantoorpanden. Wij kunnen een airco installeren in een bestaande of nieuwbouw woning. Tevens kunnen wij horeca, winkels, fabrieken en kantoren voorzien van een passende airco installatie. Hermano airconditioning gaat voor een snelle, vakkundige installatie en de beste service. Wij zorgen dat uw wensen centraal staan en denken graag mee.

Goedkoop een airco plaatsen, reparen of onderhouden?

Hermano Airconditioning neemt u alle zorgen uit handen als het gaat om technische installaties. Wij geven u een duidelijke prijsopgave voor een airco inclusief montage, een passend onderhoudscontract of een reparatie. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder met alle vragen die u tijdens én na uw afspraak met ons heeft.

Hoe wordt uw gebouw of huis gebruikt? Welke luchtkwaliteit is prettig voor u? Wilt u verkoelen of ook verwarmen? Onze gecertificeerde installateurs helpen u graag door uw wensen door te nemen en de technische mogelijkheden te bekijken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een bezichtiging. Wij brengen mogelijke oplossingen en producten in kaart en geven een transparante offerte af.

Direct uw kosten berekenen?

Bryan helpt u graag verder!

Neem contact op voor persoonlijk advies over uw klimaatwensen

Direct contact? Bel ons op: 036 – 525 0169 

Kosten airco plaatsen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Van airco installatie, airco onderhoud tot airco reparatie! Leer ons gecertificeerde team kennen! Onze deskundige medewerkers zijn in het bezit van de nodige opleidingen en diploma’s. Wij zijn F-Gassen én STEK gecertificeerd. Hierdoor kunnen wij een professionele en veilige werkwijze garanderen. Kies voor onze nette montage. Wij zijn zeer flexibel en bieden u passende oplossingen voor een scherpe prijs. U ontvangt na onze bezichtiging een offerte.

Schaft u uw systeem bij ons aan? Hermano biedt uitgebreide garantie! Wij bieden 5 jaar garantie. U ontvangt één jaar all-in garantie en vier jaar fabrieksgarantie op de onderdelen in combinatie met een onderhoudscontract. Een onderhoudscontract is toegankelijk en beschikbaar voor een aantrekkelijk bedrag.  Wij leveren uitstekend werk tegen een scherpe prijs.

 

 

Hermano is de airco specialist!

Hermano airconditioning is airco specialist. Wij zorgen voor een snelle, professionele installatie van uw airco. Wij bespreken graag uw wensen om zo het beste resultaat in een handomdraai te kunnen leveren. Wij zijn flexibel en kijken naar de technische mogelijkheden zodat u een passende oplossing krijgt. Welk seizoen het ook is, wij leveren en installeren snel. Kies voor de voordelen van Hermano airconditioning!

  • Maatwerk
  • Deskundig advies
  • Vakkundige installatie
  • Duurzame oplossingen
  • Gecertificeerde monteurs
  • Voor particulieren en bedrijven

Bent u benieuwd wat uw klimaatwensen kosten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan komen wij bij u langs!

Wij zijn F-Gassen én STEK gecertificeerd.

U heeft altijd een persoonlijk aanspreekpunt.

Korte doorlooptijden en snelle plaatsing.

Duurzame airco’s die koelen en verwarmen.

Energiezuinige klimaat oplossingen.

Wij zijn F-Gassen én STEK gecertificeerd.

U heeft altijd een persoonlijk aanspreekpunt.

Korte doorlooptijden

Duurzame airco’s die koelen en verwarmen.

Energiezuinige klimaat oplossingen.

Energiezuinige klimaat oplossingen.

Wij monteren voor dé beste merken